Caietul de exercitii

Buna !

Imi place sa-ti vorbesc despre planurile mele si despre noutatile pe care le descopar in pictura.
Astazi vreau sa-ti spun cate ceva despre caietul de schite/exercitii.
Toti artistii au un caiet de exercitii unde isi pun cele mai nebunesti idei si unde se simt liberi sa experimenteze. Eu cred ca toti oamenii au o latura artistica.  Si te incurajez sa ti-o dezvolti. Nu conteaza cu cata stangacie incepi atata timp cat faci cu placere ceea ce faci. Ma bucur ca eu am descoperit in sfarsit utilitatea caietului de schite si idei.

Sa va povestesc: Acum cateva saptamani am organizat un picnic cu prietena mea de alegsadesenez.com - Alina Militaru. A fost o plimbare draguta cu caietele de schite. Cum eu  nu aveam unul, am luat niste foi. Cand ne-am intalnit cu totii am fost foarte surprinsa sa vad ce desene minunate aveau oamenii cu care ma intalnisem.

Asa ca am decis ca vreau si eu unul. Cum pentru pictura One Stroke aveam nevoie de hartie speciala, mi-a fost greu (chiar imposibil) sa gasesc un caiet de schite potrivit. Asa ca, mi-am dat seama ca trebuia sa imi fac un caiet de schite care sa indeplineasca toate criteriile mele. Asa s-a nascut minunata agenda de exercitii.
Asa arata caietul meu de schite care ma inspira in fiecare zi. Inainte obisnuiam sa folosesc multe foi pe care le rataceam ulterior. Acum imi pot pune toate ideile aici. Ce credeti? Este o agenda cu coperti groase, cu foi cartonate color si cusuta manual. Eu pur si simplu o iubesc !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu